What's new
Welcome to PS Community

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Need Some Help On This

Ewap

Moderator
Verified
Joined
Aug 8, 2017
Messages
210
Likes
84
Points
113
Location
Naija
Website
lotsofstory.com
#1
Hi pearsters!
I would like to move my sites content from e.g www.lotsofstory.com to forum.lotsofstory.com

I.e., I want all the content of the main domain, its users, posts and their passwords moved to the subdomain.

I tried using softaculous, but it doesn't updated the url.
@Life @Alvin
 

Life

Verified
Founder
Joined
May 17, 2017
Messages
611
Likes
249
Points
113
Website
www.pearstep.com
#4
yeah, once you've moved your files to the new domain root, change the url in the config.php to the new domain
 

Ewap

Moderator
Verified
Joined
Aug 8, 2017
Messages
210
Likes
84
Points
113
Location
Naija
Website
lotsofstory.com
#5
yeah, once you've moved your files to the new domain root, change the url in the config.php to the new domain
Bro, smf does not seem to have a config.php file. Is it possible I deleted it?
Can a site still run without that file?
 

Life

Verified
Founder
Joined
May 17, 2017
Messages
611
Likes
249
Points
113
Website
www.pearstep.com
#6
You can't delete it because its what connects your site to your database (not that it can't be deleted, it can)..... Check in all your folders, it will be around somewhere
 

Life

Verified
Founder
Joined
May 17, 2017
Messages
611
Likes
249
Points
113
Website
www.pearstep.com
#11
That's why you are getting error..... Create your subdomain in your cloudflare account and point the IP to your host..... You can ask your host for their IP.......
 

Ewap

Moderator
Verified
Joined
Aug 8, 2017
Messages
210
Likes
84
Points
113
Location
Naija
Website
lotsofstory.com
#12
That's why you are getting error..... Create your subdomain in your cloudflare account and point the IP to your host..... You can ask your host for their IP.......
Yah! When you asked that, my head just went to that aspect!

I throw cap for you ohh, will try it now. Thanks!